Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο νέος δίσκος των New Zero God


Έτοιμος για κυκλοφορία είναι ο 3ος δίσκος των New Zero God, ο δεύτερος που κυκλοφορεί το ελληνικό συγκρότημα με την αγγλική εταιρία Secret Sin Records. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι ο λατινικός αριθμός ΜΜΧΙΙΙ και παίρνει το όνομά του από την χρονιά κυκλοφορίας του, δηλαδή το 2013. To ΜΜΧΙΙΙ περιλαμβάνει 10 τραγούδια τα οποία κινούνται στο μουσικό ύφος του κιθαριστικού Gothic Rock και Post Punk. To άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Αθήνα από τον Ιούνιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2012, ενώ το mastering έγινε στην Αγγλία. Στην σύνθεση του συγκροτήματος υπάρχουν πλέον 3 μέλη των Flowers Of Romance, ο τραγουδιστής Μιχάλης Πούγουνας, ο μπασσίστας Χάρης Σταύρακας και ο κιθαρίστας Λάο, ενώ στα τύμπανα βρίσκεται ο Δημήτρης Στεβής, πρώην μέλος των The Drops και ιδρυτικό μέλος των New Zero God.



Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Το νέο ΕΡ των Opened Paradise



Το "Tides" είναι το νέο ΕΡ των Αθηναίων goth-rockers Opened Paradise, και έρχεται έξι χρόνια μετά από το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Occult", μια από τις πιο αξιόλογες δουλειές που έχω ακούσει στο χώρο τα τελευταία χρόνια. Η νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος, που μουσικά ακολουθεί την Fields of the Nephilim σχολή, περιέχει έξι κομμάτια σε παραγωγή του Artaud Seth των Garden of Delight, όπως και μια διασκευή στο "Opened Paradise" των Garden of Delight, στο οποίο οφείλουν και το όνομά τους. Ακούστε το πρώτο κομμάτι από το "Tides", με τίτλο "Ximbalba", παρακάτω:



Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Νέο album από τους Project Pitchfork



"Black" θα ονομάζεται το νέο, δέκατο πέμπτο παρακαλώ, άλμπουμ των Project Pitchfork, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου 2013 από την Trisol. Ελπίζω με αυτό τον δίσκο να επιστρέψουν στα γνωστά τους επίπεδα που τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα κορυφαία electro-goth συγκροτήματα, μιας και το τελευταίο μεγάλο άλμπουμ τους θεωρώ το "Dream, Tiresias!" του 2009, με τα δυο τελευταία το "Continuum Ride" του 2010 και "Quantum Mechanics" του 2011, χωρίς να είναι αδιάφορα, να μην προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Το tracklist του "Black" είναι το εξής:

01. Pitch-Black
02. Drums of Death
03. Enchanted Dots of Light
04. The Circus
05. Rain
06. Contract
07. Storm Flower
08. Acid Ocean
09. Black Sanctuary
10. Nil

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...